In de salon zijn verschillende behandelingen te boeken. Soms is het lastig te begrijpen wat een bepaalde behandeling precies inhoudt. Hieronder is een overzicht te vinden met een korte uitleg over iedere behandeling. Voor meer informatie over de prijzen kunt u een kijkje nemen op de pagina met de prijzen.

Let op: Voor alle ruberbase/BIAB en acrylgel behandelingen is een klantenstop. Soms is er nog wel plek voor een 1-malige behandeling.


Nieuwe set met verlenging 

Wil je graag mooie nagels, maar hebben je eigen nagels niet de gewenste lengte? Dan zijn kunstnagels met een verlening een oplossing. De gewenste vorm en lengte worden voor het plaatsen van de nieuwe set besproken. 

Versteviging 

Hebben uw eigen nagels een lengte waar u tevreden mee bent, maar mogen ze wel wat steviger? Dan kunt u ervoor kiezen om ze te verstevigen met hetzelfde product als bij een verlenging maar dan zonder extra geplaatste lengte. 

Bijwerken

Uw eigen nagels groeien uiteraard verder. Om mooie en verzorgde nagels te behouden moeten de nagels elke 3 a 4 weken opgevuld worden. De nagels worden dan weer in de gewenste lengte en vorm gevijld en er kunnen weer nieuwe kleuren en designs worden gekozen. 

Rubberbase shorties 

Zijn uw nagels kort maar is dit voor u prima? Kunnen ze wel een leuk kleurtje gebruiken met eventueel nail art? Dan is een rubber base behandeling ideaal. Van deze behandeling heeft u minimaal 3 weken plezier. Bij vele klanten is dit echter nog veel langer. 

Rubberbase/BIAB

Zijn uw nagels al wat langer of stevig van zichzelf? Kunnen ze wel een leuk kleurtje gebruiken met eventueel nail art? Dan is een rubberbase/BIAB behandeling ideaal. Ook van deze behandeling heeft u minimaal 3 weken plezier. Bij vele klanten is dit echter nog veel langer. 

Nagelbijters 

Nagelbijten is een vervelende gewoonte. Het is als het ware een verslaving, dit is ook de reden waarom het zo moeilijk is om er van af te komen. Schaam jij jezelf hiervoor? Dan is er gelukkig de mogelijkheid ze weer mooi te maken. Voor meer informatie kunt u altijd een berichtje sturen. 

Gel polish tenen

Niet alleen de handen, maar ook de voeten kunnen een stuk opknappen van een verzorgende behandeling en een leuk kleurtje! De nagelriemen worden behandeld en de nagels worden gevijld. Van gelpolish op de tenen heb je minimaal 6 weken plezier! *Let op, geen probleemnagels.

Press on nails

Deze nagels zijn met gel opgebouwd en dus lekker stevig. Ook worden ze verkocht met glue tabs i.p.v. lijm en zijn ze dus meerdere keren te gebruiken en niet schadelijk voor de eigen nagels. En het beste van alles... Ze worden speciaal voor jou gemaakt! Jij bepaald de maat, vorm, lengte, kleur en het design! 

Manicure natuurlijke nagel

Vind u het lastig uw eigen nagels mooi in vorm te vijlen? Of heeft u last van lelijke nagelriemen? Dan kan u ook los een manicure behandeling voor de natuurlijke nagels boeken. Hierbij worden de nagels mooi in vorm gevijld en de nagelriemen behandeld. 

Verwen manicure

Even heerlijk ontspannen en u laten verwennen? Dan is een manicure de perfecte behandeling. Er zijn meerdere mogelijkheden. Van enkel de nagels verzorgen tot een compleet pakket met een handbadje, handscrub en handpakking. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij de prijslijst. 

Paraffinebad 

Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Warme paraffine verzacht en hydrateerd de opperhuid en de nagelriemen en maakt je huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden. Paraffine zorgt bovendien ook voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgd en jonger gaan uitzien.

Henna brows 

Volle en strakke wenkbrauwen, wie wil dat nou niet? Brow Henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en geverfd. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

Classic brows 

Ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking en voorkomen. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht en indien gewenst geverfd. 

Lash volume lift

Lash volume lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en te krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Uw eigen wimpers zullen langer lijken. Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden. Een snelle behandeling en geen onderhoud nodig. 6 tot 9 weken plezier. 

Zonnestudio

Wist je dat in de oude salon ruimte nu zonnestudio Marrakech zit? Een heerlijke ruime plek die van alle gemakken is voorzien. Een zonnebank met nieuwe lampen, een wastafel en een heerlijke sfeer. Ook kan er tegen vergoeding gebruik worden gemaakt van een zonnebankcrème.